Gå til hovedinnhold
Alle samlingerSesongkasser
Adams Julemiddag - Pinnekjøtt
Adams Julemiddag - Pinnekjøtt

Innhold og pris

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert for over en måned siden

Vi gjentar suksessen med pinnekjøtt kassen og her har du all informasjon du trenger!

Pinnekjøttet er urøkt, og kjøttet kommer fra Østlandet, hovedsakelig fra Østerdalen. Tørke og modningsprosessen er 6 til 8 uker, og trenger 15-25 timer utvanning. Pinnekjøttet er vakuumpakket og kan oppbevares i romtemperatur.

Pinnekjøttkassene leveres lørdag 21. og søndag 22. desember, avhengig av område.

Kassen holder til 6 personer og koster 1.749 kroner.

Bestillingsfristen er 17. desember, men vi har et begrenset antall kasser. Vi anbefaler å være tidlig ute med å bestille, for å sikre deg pinnekjøttkassen.

Produkt

Vekt

Leverandør

Allergener

Pinnekjøtt

3 kg

Brødrene Ringstad

Vossakorv

700 gram

Vossakjøtt

Melk, laktose

Kålrot

2 kg

Måkestad

Gulrøtter

600 gram

Måkestad

Matfløte

3 dl

Tine

Melk, laktose

Mandelpoteter

1,5 kg

Bjertnes & Hoel

Bladpersille

1 pakke

Måkestad

Pinnekjøtt - norsk vare (urøkt)

1750 g

Brødrene Ringstad

Pinnekjøttpinner

1 pakke

Kapto

Basisvare: Smør

Melk

Svarte dette på spørsmålet?