I Adams Matkasse tilbyr vi 5 ulike ferdigkomponerte matkasser -

Ekspress, Vegetar, Inspirasjon, Glutenfri og Laktosefri

Velger du en av disse matkassene er dette menyen du står oppført med fast på dine leveringer, hvor rettene byttes ut hver uke. Du har i tillegg muligheten til å velge dine egne retter om ønskelig der vi tilbyr 35 ulike retter hver uke! Les mer om hvordan man endrer menyen sin her.

Ekspresskassen

Dette er vår bestselger! Rettene er raske og enkle å lage, og smaker samtidig godt. Her får du både klassiske og spennende middager til hele familien.

Vegetar

Vegetarkassen er også super for deg som ønsker å spise mindre kjøtt. Her er det masse umami og godt sammensatte retter, som gjør at du får i deg det du trenger og ikke savner kjøttmiddagen.

Inspirasjon

I Inpsirasjonskassen får du levert inspirerende og varierende retter. Denne passer kanskje ekstra godt for deg som liker å prøve noe nytt, samt liker å bruke litt tid på kjøkkenet!

Glutenfri

Naturlig glutenfrie middagsretter med både raske og inspirerende middager hver uke. Velger du retter selv, kan du velge mellom 14 glutenfrie retter som du kan bytte inn på menyen.

Laktose

Naturlig laktosefrie middagsretter med både raske og inspirerende middager hver uke. Du har i tillegg muligheten til å velge mellom 14 forskjellige retter som du kan bytte inn på menyen.

Kontakt gjerne kundeservice her og fortell om dine behov, så hjelper vi deg med å finne riktig kasse! 

Fant du svaret?